Så kan ni som företag stötta eller samarbeta med Unicef

Det finns flera olika möjligheter för företag som vill kämpa med UNICEF för barns rättigheter. Tillsammans kan vi göra mer för barnen.

Barnrätts­principerna

Barnrättsprinciperna är konkreta verktyg som hjälper företag att förstå sin påverkan på barns rättigheter. De innefattar en rad insatser som hjälper ditt företag på vägen mot ett långsiktig socialt ansvarstagande.

Läs mer om barnrättsprinciperna

Stöd vårt arbete

Välj det sätt som passar ditt företag bäst.

Ge en gåva som förändrar barns liv

Välj hur gåvan ska användas och betala med kort eller faktura. Som tack får ni digitala eller tryckta gåvobevis, banners för att visa ert stöd, nyhetsbrev och ett årligt diplom med återrapportering om era gåvor.

Ge en gåva nu

Handla i gåvoshopen

Livräddande produkter som hjälper utsatta barn är en fin gåva för att till exempel tacka eller fira en kollega. Ni får tryckta eller digitala gåvobevis att ge bort. Ditt företag får också nyhetsbrev och ett årligt diplom med återrapportering om hur gåvorna hjälpt barn. 

Handla i gåvoshopen

Starta en egen insamling

Vill du engagera eller utmana dina kollegor och tillsammans med ditt företag förändra barns liv? Då kan du och ditt företag starta en egen insamling till UNICEFs arbete för barnen.

Starta er insamling

Bli samarbets­partner

I samarbete med oss kan ditt företag både förändra barns liv och bidra till utvecklingen i samhället. Ett samarbete med UNICEF är ett långsiktigt åtagande om minst tre år, där vi utformar gemensamma aktiviteter och mål.

Läs mer och anmäl ert intresse

Våra samarbetspartners

Vi är stolta över att presentera några av våra största samarbetspartners.