UNICEF
Testamente

Att testamentera till UNICEF är att rädda barns liv

Glada barn i Elfenbenskusten  - original
Foto: ©UNICEF/ Dejongh

Vill du vara på barnens sida, även när du inte längre finns kvar? Genom att testamentera till UNICEF är du med och ser till att barn får en trygg uppväxt, möjlighet till fortsatt utveckling och vaccin mot farliga sjukdomar. En gåva i ditt testamente kan vara ett visst belopp, ett visst föremål, eller en andel av din kvarlåtenskap.

Testamente-ikoner

Vi får allt fler frågor om testamenten. Det märks att att det har blivit vanligare att tänka på hur man kan ta med sina hjärtefrågor i sin sista vilja. Genom vårt samarbete med Lawly blir det snabbt, smidigt och helt kostnadsfritt för dig. Ditt testamente blir korrekt utformat, och du får guidning i vad du behöver göra för att det ska bli giltigt.

Så här går det till

© UNICEF_UN0643861_Willocq_retusch.jpg

Upprätta ditt

testamente idag

Har du bestämt dig? Gå från god tanke till god handling och påbörja ditt testamente här och nu med hjälp av juristbyrån Lawlys kostnadsfria tjänst.

Flickor leker på en förskola i Nepal

Boka kostnadsfritt

möte med jurist

Klicka på länken nedan för att boka 15 minuter kostnadsfritt möte med jurist.

Läs om andra som valt att testamentera till UNICEF:

IMG_0591.jpg
Sverige

"Alla barn och unga ska behandlas lika, och ha samma rättigheter att leva och utvecklas under bästa möjliga förhållanden". Möt Elisabeth Schyum från Göteborg,

mark-levengood-scaled.jpg
Sverige

Mark Levengood, ambassadör för UNICEF Sverige, skriver om sin älskade mamma och om hur man kan påverka barns framtid även när man inte längre finns kvar.

uni350358.jpg
Sverige

"Än idag har jag kvar och använder en UNICEF-väska därifrån som jag fick av min mamma. Jag vill fortsätta ge fast jag inte längre finns." Möt Solveig, en av våra fantastiska Världsföräldrar, som har valt att testamentera till UNICEF.

Laddningsbild från YouTube

Här finns egentligen en YouTube-video.

För att visa den behöver du tillåta marknadsföring i dina cookie-inställningar.

Ändra cookie-inställningar

Mer information

om Lawly

Lawly är en digital juristbyrå specialiserade inom familjerätt och testamenten. Med hjälp av deras tjänst kan du enkelt skriva ett personligt anpassat och juridiskt korrekt testamente på din dator, läsplatta eller mobil. Om det uppstår frågor finns deras jurister tillgängliga i chatten eller via telefon.

Har du frågor eller särskilda önskemål?

Du kan vara trygg i att vi förvaltar din gåva på bästa sätt. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via mejl eller telefon.

duo-testamente

Ery Petrenco Ahlström [Sv, Eng]
Email:
ery.petrenco@unicef.se
Telefon: 0725170770

Sanna Edwin [Sv, Eng, Fi]
Email:
sanna.edwin@unicef.se
Telefon: 0733499322