Bli Världsförälder!

Fler barn än någonsin tidigare i modern tid är i behov av humanitär hjälp för sin överlevnad. Skänk ett valfritt belopp varje månad och se till att fler barn får en trygg framtid.

Flicka ler - gaza 2024 - cropped mobile

Varje månad kan dina 150 kr bidra till 76 doser livräddande poliovaccin, som ger 25 barn fullgott skydd mot sjukdomen. Ingen bindningstid gäller när du blir Världsförälder.

Tre skäl att bli Världsförälder

Tillsammans förändrar vi barns liv – varje dag

Vårt arbete är beroende av frivilliga bidrag. Genom att bli månadsgivare hjälper du oss att vara på plats – i akuta lägen där behovet är som störst, och när en fungerande vardag behöver byggas upp igen. UNICEF vet att det går att åstadkomma förändring, och vi vet hur man gör.

Hjälpen går till

Mer information om UNICEFs arbete finns här.

Madagaskar - 2022

Redan Världsförälder?

Höj ditt månadsbelopp som Världsförälder och hjälp ännu fler barn.

Har du frågor eller önskar hjälp med ditt Världsföräldraskap? 

Tveka inte att höra av dig. Som Världsförälder är du alltid välkommen att kontakta vår givarservice på unicef@unicef.se eller 08-420 02 500.

Syrien-Barn-2021

Ändra kontouppgifter för autogiro

Ändra vilket konto du vill att ditt månadsbelopp som Världsförälder ska dras ifrån. Gör ändringen enkelt med Mobilt BankID eller via hemsänd blankett.

Relaterade artiklar

Barn i mammas famn - DR Kongo 2024
Demokratiska republiken Kongo

I förra veckan talade UNICEFs vice generalsekreterare Ted Chaiban i FN:s säkerhetsråd med anledning av att allt fler barn dödas, skadas och utsätts för våld och övergrepp under krig och konflikter.

Pojke med megafon - Tyskland 2024
Almedalen

UNICEF Sverige är i Almedalen för att se till att barns rättigheter blir en självklar del av den politiska debatten. Är du på plats? Kom förbi så ser vi hur vi kan hjälpas åt att sätta barn och ungas rättigheter på agendan.

U-report text 2024
Sverige

Den 3 maj 2024 lanserar vi U-Report i Sverige, ett verktyg som ska öka barn och ungas delaktighet och inflytande i frågor som är viktiga för dem. Den första enkäten handlar om gängkriminalitet.