Tack för att du finns!

Tack vare dig och alla andra Världsföräldrar kan vi varje dag, året runt se till att barn får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning. Här finns tips om du vill och kan göra ännu mer:

Har du frågor eller önskar hjälp med ditt Världsföräldraskap? 

Tveka inte att höra av dig. Som Världsförälder är du alltid välkommen att kontakta oss på givarservice, 08-692 25 38 eller unicef@unicef.se. Du kan också kolla vanliga frågor och svar. Är du ännu inte Världsförälder? Anmäl dig här.

Några exempel på vad vi tillsammans gjort

Resultat som förändrar barns liv

Tack vare dig och andra Världs­föräldrar kan vi göra massor för barnen på bara ett år. Här har vi samlat exempel på vad vi uppnådde tillsammans 2016.

Läs mer

Vid årsskiftet 2015-2016 hade 3 600 barn återförenats med sina familjer i Sydsudan. Ett av barnen som fått träffa sina föräldrar igen är Nyagoa. Hon återförenades med sin pappa Wan Kher Gui efter att ha bott två år i ett skyddsläger för civila.

Vi återförenar familjer i konflikter och katastrofer

UNICEF kämpar varje dag för att åter­förena barn med sina föräldrar. Och det ger resultat.

Läs mer

UNICEF kämpar för att alla barn ska få möjlighet att gå i skolan, oavsett var de bor. I avlägsna bergstrakter i Östtimor har vi sett till att barn som Roque har fått möjlighet att gå i förskola och en chans till en bättre framtid.

Fler förskolor ger barn en bättre framtid

I Östtimor har vi sett till att fler barn i avlägsna bergstrakter får en chans till en bättre framtid.

Läs mer

Visa att du är Världsförälder

Tillsammans ser vi till att barn världen över får den barndom de har rätt till. Inspirera andra att vara med – visa att du är Världsförälder genom att ändra din profilbild.