Gå till innehållet

Världens viktigaste kväll

Måndagen den 25 april sändes 2022 års upplaga av Världens viktigaste kväll. Du kan se reprisen söndag den 1 maj kl 14.55 i TV4 eller redan nu på TV4 Play.

Världens vikigaste kväll - 25 april kl 20.00 i TV4

Vill du bli Världsförälder?

Bli Världsförälder

Höj ditt belopp

Vill ni ge en företagsgåva?

Ge en företagsgåva

Ring oss: 08-504 555 90

Om Världens viktigaste kväll

Kriget i Ukraina har skakat oss på djupet och förvandlat det otänkbara till en ny verklighet. Samtidigt pågår akuta kriser, hungersnöd och katastrofer i andra delar av världen, som delvis hamnat i medieskugga. Men bakom varje siffra finns ett barn, ett barn som behöver din hjälp nu mer än någonsin. För i konflikter och katastrofer är det barnen som drabbas värst. Alltid.

Följ med på en omvälvande resa med skratt, gråt och hopp, som leds av Sarah Dawn Finer från Munchenbryggeriet i Stockholm. Du kommer att få möta barn och deras föräldrar från olika delar av världen som alla berättar sin historia och delar med sig av sina drömmar. Vi har rest till Malawi, där vi träffat lilla Patricia som får behandling mot svår undernäring. I Libanon mötte vi Marcellino och hans familj som får hjälp med kontantstöd av UNICEF, ett program för familjer i akut nöd. I Turkiet träffade vi Maryam som flytt med sin familj från Syrien och är en av de flickor som kunnat komma tillbaka till skolan tack vare UNICEFs arbete.

Artister som Cornelia Jakobs, bröderna Norén och Cherrie står på scen och för humorn står ingen mindre än komikern Robert Gustafsson mfl. Det blir en kväll du inte vill missa. Barnen behöver din hjälp mer än någonsin!

Titta på Världens viktigaste kväll, på söndag kl 14.55 i TV4 eller redan idag på TV4 Play.