Gåvoshop

Startpaket för tre mammor 184 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Startpaket för tre mammor

Varje år dör fem miljoner barn innan de fyllt fem år, och en majoritet dör av orsaker som går att förhindra. Ge fler mammor och barn en möjlighet att stanna kvar – hos varandra. Köp en Mors dag-present som hjälper fler mammor att ge sina barn en tryggare start i livet.

Paketet innehåller:
- 3 myggnät
- 6 doser mässlingsvaccin
- 9 doser poliovaccin
- 90 påsar näringspulver
- 15 påsar näringsrik nötkräm

Produkterna i paketet är exempel. De kan ersättas med en annan, som det just då finns ett större behov av. UNICEF ser alltid till att din gåva används på allra bästa sätt för att hjälpa de barn som behöver det mest just nu.

Näringspulver förebygger farlig undernäring

Lovely bor med sin familj på landsbygden i Bangladesh. När hennes dotter Nishi fick diagnosen undernäring fick Lovely utbildning om kost och hälsa. Hon fick också påsar med näringspulver att strö på maten. Det gav Nishi de vitaminer och mineraler hon behövde för att växa och utvecklas. “Nishi är mycket friskare – hon blir väldigt sällan sjuk och är en gladare flicka nu”, säger Lovely.

Varje år ser UNICEF till att mammor över hela världen får det de behöver för att skydda sina små barn.

Present till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv.

Vill du ge en gåva till barnen i Ukraina, klicka här.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.