Gåvoshop

Vatten- och hygienpaket 553 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Vatten- och hygienpaket

I en katastrof är det mycket viktigt att se till att sjukdomar och epidemier inte sprids. Genom att säkra tillgången till rent vatten kan man undvika att barn dör av diarréer och andra sjukdomar. UNICEFs vattenpaket täcker en familjs grundläggande behov.

Vatten- och hygienpaketet innehåller: 2 vattenbehållare á 10 liter, 1 hink á 14 liter, 12 tvålar á 110 gram och 6 paket vattenreningstabletter á 50 tabletter, 1 ficklampa för att säkert kunna gå i mörkret, 1 potta för barn, 2 små handdukar, 2 paket med tvättbara bindor, 2 paket trosskydd, 1 visselpipa att använda vid fara, 1 paket trosor (9 par i 3 olika storlekar) och 1 paket tvättmedel á 1,5 kg.

Paketen i vår gåvoshop är exempel på produkter som UNICEF levererar just nu för att stödja världens mest utsatta barn. När du köper ett paket i gåvoshopen ger du en gåva till UNICEF och hjälper till att finansiera vårt arbete i över 190 länder.

Vatten- och hygienpaket skyddar barn från sjukdomar

Shuoia Mohammad Abdullah Mubarak och hennes två barnbarn har fått hygienpaket i Hadhramaut, Jemen.

I katastrofer sprids sjukdomar lätt, men tack vare att UNICEF delar ut vatten- och hygienpaket kan Shuoia se till att hennes barnbarn kan hålla sig friska.

Presenter till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv!

Läs våra vanliga frågor och svar här. Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.