Gåvoshop

Vatten- och hygienpaket 553 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Vatten- och hygienpaket

I en katastrof är det mycket viktigt att se till att sjukdomar och epidemier inte sprids. Genom att se till att det finns rent vatten kan man undvika att barn dör av diarréer och andra sjukdomar. UNICEFs vattenpaket täcker en familjs grundläggande behov.

Vatten- och hygienpaketet innehåller: 2 vattenbehållare á 10 liter, 1 hink á 14 liter, 12 tvålar á 110 gram och 6 paket vattenreningstabletter á 50 tabletter, 1 ficklampa för att säkert kunna gå i mörkret, 1 potta för barn, 2 små handdukar, 2 paket med tvättbara bindor, 2 paket trosskydd, 1 visselpipa att använda vid fara, 1 paket trosor (9 par i 3 olika storlekar) och 1 paket tvättmedel á 1,5 kg.

Produkterna i paketet är exempel. De kan ersättas med en annan, som det just då finns ett större behov av. UNICEF ser alltid till att din gåva används på allra bästa sätt för att hjälpa de barn som behöver det mest just nu.

Vatten- och hygienpaket skyddar barn från sjukdomar

Shuoia Mohammad Abdullah Mubarak och hennes två barnbarn har fått hygienpaket i Hadhramaut, Jemen.

I katastrofer sprids sjukdomar lätt, men tack vare att UNICEF delar ut vatten- och hygienpaket kan Shuoia se till att hennes barnbarn kan hålla sig friska.

Present till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv.

Vill du ge en gåva till barnen i Ukraina, klicka här.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.