Gåvoshop

Skolpaket 9 551 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Skolpaket

Att ge barn grundutbildning är en av de viktigaste insatserna för att ett land ska utvecklas. Därför kämpar UNICEF över hela världen för att alla barn ska få gå i skolan. Köp ett skolpaket som hjälper fler barn att få gå i skolan.

Paketet innehåller:
- 3 school-in-a-box som innehåller skolmaterial för upp till 40 elever
- 800 blyertspennor
- 200 skrivböcker
- 3 Vatten- och hygienpaket

Produkterna i paketet är exempel. De kan ersättas med en annan, som det just då finns ett större behov av. UNICEF ser alltid till att din gåva används på allra bästa sätt för att hjälpa de barn som behöver det mest just nu.

Skola viktigt i katastrofer

I ett flyktingläger i utkanten av Aleppo, Syrien, har UNICEF och partners sett till att klassrum finns tillgängliga för barn på flykt. För barn som drabbas av en katastrof eller konflikt kan skolan vara den bästa medicinen för att kunna bearbeta traumatiska upplevelser.

UNICEF bygger skolor och ser till att barnen får skolmaterial. För att barnen ska få en tryggare tillvaro och få tillbaka sin framtidstro är det viktigt att livet återgår till det normala så fort som möjligt och att de får fortsätta sin skolgång.

Present till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.