Gåvoshop

Förstahjälpenväska 386 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Förstahjälpenväska

Förstahjälpenväskan används ofta av hälsocenter och mobila hälsoteam, men också vid katastrofer. De är ofta med i de första UNICEF-sändningarna när en naturkatastrof har inträffat.

Förstahjälpenväskan innehåller sjukvårdsutrustning såsom handskar, bandage, plåster, sax, kompresser, tvål, handduk, skalpell, medicin med mera.

Paketen i vår gåvoshop är exempel på produkter som UNICEF levererar just nu för att stödja världens mest utsatta barn. När du köper ett paket i gåvoshopen ger du en gåva till UNICEF och hjälper till att finansiera vårt arbete i över 190 länder.

Till alla som behöver första hjälpen

En flicka plåstras om med hjälp av UNICEFs förstahjälpenväska, vid en skola i Sharsha, Bangladesh. Läraren Rafiqul Islam har fått utbildning i första hjälpen. UNICEFs förstahjälpenväskor används ofta ute i katastroflägen men kan också användas av mobila hälsoteam, i skolor och på enkla vårdcentraler.

Presenter till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv!

Läs våra vanliga frågor och svar här. Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.