Insamlingsbild
Kyrkmons skola, Sundsvall

Insamlingsmaterial till Kyrkmons skola

Vi har tagit fram affisch, flyers och kvitto ni kan använda för att samla in pengar till er insamling.

Skolans insamlingslänk

I materialet nedan finns skolans unika QR-kod. Tryck på kamerasymbolen i Swish-appen för att scanna koden.

Affisch

Affisch

Affisch med skolans namn och info om hur en ger pengar till er insamling.

Ladda ned affisch

Flyers

Flyers

Flyers med skolans namn och info om hur en ger pengar till er insamling samt baksida med information om vad pengarna som samlas in går till. Flyers går även att använda till bössor.

Ladda ned flyers

Flyers

Delningsbild

Bild att dela i sociala medier med info om hur en Swishar till er insamling.

Ladda ned delningsbild

Kvitton

Kvitton

Kvittot är till för att garantera att inga pengar försvinner från insamlingen. Det är elevens bevis på hur mycket pengar eleven har samlat in. Ladda ned och skriv ut kvitton till eleverna.

Ladda ned kvitto eller be eleverna fylla i det här formuläret, med information om vilken mejladress de ska skicka det till.

För anmälda skolor

Här hittar du bland annat inspirerande studiematerial, information om konferensen, tävlingen och hur ni kan boka barnrättsinformatörer.

Årets projektland

2018 års Operation Dagsverke kommer att gå till UNICEFs utbildningsprogram i Albanien. Åtta av tio elever är utsatta för fysiskt våld eller kränkningar av skolpersonalen i Albanien idag. Det vill vi ändra på tillsammans med er.

Läs mer om programmet och se filmen här

Gör ert Operation Dagsverke till något riktigt stort

Material att ladda ner

Vi har tagit fram inspirerande skolmaterial med bland annat ett övningshäfte och film. Materialet har tydliga kopplingar till läroplanen. Du kan även anmäla er skola till konferensen och boka barnrättsinformatörer till hösten.

Ladda ner materialet här

Låt en barnrätts­informatör besöka din skola

Våra barnrätts­informatörer besöker skolorna kostnadsfritt under höstterminen. Vid besöken gör de övningar samt inspirerar och motiverar eleverna till att engagera sig i kampanjen, informerar om barnkonventionen och barns rättigheter.

Här bokar ni in ert skolbesök

Tävla om årets bästa initiativ

Delta med era dagsverken i årets tävling, där ni tävlar inom fyra kate­gorier; bästa kreativa initiativ, bästa budskap, bästa film samt högst insamlings­resultat.

Läs och anmäl er till tävlingen

Hitta din skolas insamlingssida

Här hittar du alla anmälda skolors insamlingssidor. På skolans sida kan du läsa om deras insamling och enkelt ge pengar via Swish, kort- och direktbetalning eller faktura. 

Skolornas insamlingssidor