Gåvoshop

Skolpaket för 25 barn 297 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Skolpaket för 25 barn

Att ge barn grundutbildning är en av de viktigaste insatserna för att ett land ska utvecklas. Därför kämpar UNICEF över hela världen för att alla barn ska få gå i skolan.

Många familjer som lever i fattigdom eller drabbas av en katastrof kan ha svårt att ha råd med pennor och skrivböcker till barnen.

Paketet innehåller 25 skrivböcker och 25 blyertspennor.

Paketen i vår gåvoshop är exempel på produkter som UNICEF levererar just nu för att stödja världens mest utsatta barn. När du köper ett paket i gåvoshopen ger du en gåva till UNICEF och hjälper till att finansiera vårt arbete i över 190 länder.

Skolan är viktig för barn på flykt

En pojke skriver i sin skrivbok vid en lektion i en skola i Juba, Sydsudans huvudstad. Konflikten i Sydsudan har pågått i över sju år och har tvingat många barn på flykt då deras hem och skolor förstörts.

Till just den här skolan har många barn på flykt kommit, och UNICEF har byggt upp tillfälliga klassrum för att alla ska få plats. Vi har också utbildat lärare och levererat skolmaterial som skrivböcker och pennor.

För att barnen ska få en tryggare tillvaro och få tillbaka sin framtidstro är det viktigt att livet återgår till det normala så fort som möjligt. Då är skolan den bästa medicinen.

Present till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.