Gåvoshop

Stoppa covid-19-paket 352 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Stoppa covid-19-paket

Den bästa vägen ut ur pandemin är global och rättvis tillgång till vaccin.

Genom att köpa ett Stoppa covid-19-paket ser du till att elva personer i låg- och medel­inkomst­­länder kan få vaccin mot covid-19. Kostnaden för paketet inkluderar: upp­handling av vaccin, transport och förvaring från produ­centen och hela vägen fram till sticket i armen, utbildning till vård­personal, sprutor, skydds­utrustning, intyg och avfalls­hantering. OBS: kostnad för vaccin ingår ej, då UNICEF inte betalar för själva vaccinen.

Produkterna i paketet är exempel. De kan ersättas med en annan, som det just då finns ett större behov av. UNICEF ser alltid till att din gåva används på allra bästa sätt för att hjälpa de barn som behöver det mest just nu.

Hjälp oss se till att världen vaccineras mot covid-19

Som världens största inköpare av vaccin har UNICEF årtionden av erfaren­het när det gäller att leverera vaccin världen över. Det är därför vi nu har fått det stora uppdraget att se till att 92 låg- och medel­­inkomst­­länder får vaccin mot covid-19.

Ramatu Zakari, sjuksköterska på förlossnings­avdelningen vid Manhiya­sjukhuset i Ghana, får sin första dos vaccin mot covid-19. Genom att se till att vård­personal som Ramatu får vaccin kan vi ge livs­viktig vård en nystart och till exempel säker­ställa att fler bebisar och mammor får en trygg förlossning.

Present till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv.

Vill du ge en gåva till barnen i Ukraina, klicka här.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.