Gåvoshop

Hygienpaket 299 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Hygienpaket

Att tvätta händerna är avgörande för att stoppa spridningen av covid-19. Men miljarder människor världen över kan inte följa rådet, helt enkelt för att de saknar rent vatten och tvål. Genom att se till att barn och deras familjer får produkter som skyddar mot smittspridning kan vi hjälpa fler att hålla sig friska och skydda sig. En enkel termometer hjälper föräldrar att hålla koll på tempen hos sina barn, och snabbt upptäcka feber. Rena händer och rent vatten räddar liv.

Hygienpaketet innehåller:
- 2 flaskor handdesinfektion
- 10 tvålar
- 2 termometrar
- 280 vattenreningstabletter (som kan rena upp till 5 600 liter vatten)
- 2 vattendunkar
- 1 hink

Rena händer räddar liv

Francis Botha tvättar sin son Confidences händer med tvål för att skydda honom mot covid-19. Francis och Confidence bor i Malawi, ett land som ställts inför stora utmaningar på grund av coronapandemin. I fattiga och katastrofdrabbade länder sprids sjukdomar lättare, och många saknade redan innan pandemin tillgång till tvål och rent vatten. Att kunna tvätta händerna är avgörande för att kunna skydda sig mot covid-19 och andra sjukdomar.

UNICEF levererar hygienprodukter som tvål och vattenreningstabletter till utsatta områden världen över, för att stoppa smittspridningen och rädda barns liv.

Julklappar som räddar barns liv

Dina pengar är värda mer än du tror. De kan förändra liv. Du får fina gåvokort att ge bort eller skicka direkt till någon du bryr dig om.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.