Gåvoshop

Välkommen till världen-paket 383 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Välkommen till världen-paket

När ett barn föds vill många uppmärksamma det med kärlek, värme och en gåva. Det här paketet låter barnet rädda andra barns liv. En perfekt present till den nyfödde, vid dopet, välkomstceremonin eller namngivningen.

Varje dag dör 15 000 barn under fem år av saker som går att förebygga. Med vaccin skyddas barnen mot farliga sjukdomar och myggnät skyddar effektivt mot till exempel malaria. Nötkräm räddar livet på undernärda barn.

Välkommen till världen-paketet innehåller:
- 12 doser mässlingsvaccin
- 16 doser poliovaccin
- 15 doser stelkrampsvaccin
- 5 myggnät
- 50 påsar nötkräm

Ingen bebis ska behöva dö av orsaker som går att förebygga

En bebis får en dos poliovaccin vid hälsocentret i byn Preak Krabao i Kambodja. Den första tiden i livet kan vara riskabel för ett barn. Men tack vare att allt fler hälsoarbetare finns på plats i byarna, och att allt fler mammor föder på hälsocenter och vårdcentraler där det finns utbildad personal, så har barnadödligheten i Kambodja minskat. Ingen bebis ska behöva dö av orsaker som går att förebygga.

Julklappar som räddar barns liv

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort. Beställ senast 18/12 för att hinna få tryckta gåvobevis till jul. Företag? Ge en julgåva.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla gavoshopen@unicef.se eller ring givarservice på 08-692 25 04.