Gåvoshop

Nötkräm 94 kr för 25 påsar

paket à 25 påsar fördelat på gåvobevis.  
Nötkräm

Tre påsar jordnötskräm om dagen kan vara allt som krävs för att rädda livet på ett undernärt barn. Krämen innehåller ett stort antal vitaminer och mineraler och är särskilt framtagen för att hjälpa undernärda barn att snabbt gå upp i vikt. Den är förpackad i små portionspåsar som barnet själv kan äta ur och räddar tusentals liv varje dag.

Påsarna innehåller 92 gram och håller 24 månader efter förpackningsdatum.

Paketen i vår gåvoshop är exempel på produkter som UNICEF levererar just nu för att stödja världens mest utsatta barn. När du köper ett paket i gåvoshopen ger du en gåva till UNICEF och hjälper till att finansiera vårt arbete i över 190 länder.

Nötkrämen som räddar liv

Ett år gamla Farimata lider av akut undernäring. Men vid hälsocentret Bellafarendi i Timbuktu, Mali, får hon näringsrik nötkräm som behandling för att bli frisk igen.

Miljontals barn är just nu undernärda världen över och coronapandemin förvärrar situationen ytterligare. UNICEF arbetar hårt för att förändra situationen och delar bland annat ut näringsrik nötkräm. Nötkrämen innehåller alla de vitaminer och mineraler ett undernärt barn behöver för att bli starkare igen.

Presenter till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv!

Läs våra vanliga frågor och svar här. Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.