Gåvoshop

Flyktingpaket för en familj 383 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Flyktingpaket för en familj

När människor tvingas fly måste de ofta lämna allt de har bakom sig. Genom att se till att barn på flykt och deras familjer får tillgång till produkter för att ta hand om sin hygien kan man undvika att barn dör av diarréer och andra sjukdomar. Paketet med hygienprodukter täcker en familjs hygienbehov under en månad.

Paketet innehåller: en hink á 14 liter, 12 tvålar á 110 gram och en tvålkopp, 1,5 kg tvättmedel, tre flaskor schampo, två tandkräm för vuxna, tre tandkräm för barn, tre vuxentandborstar, tre barntandborstar, en nagelklippare, en tvättlina med klädnypor, 12 säkerhetsnålar, två paket med tvättbara bindor, två små handdukar och en ficklampa.

Rent vatten, sanitet och god hygien räddar barns liv

Mariam, elva år, hjälper sin lillasyster Ibtisam, fyra år, att tvätta händerna. Systrarna tvingades fly undan våldsamheterna i Syrien med sina föräldrar och syskon. UNICEF förser barn och familjer på flykt med rent vatten, hygienartiklar och utbildning om vikten av hygien både inne i Syrien, i flyktingläger och på flyktvägen.

Presenter som räddar barns liv

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest. Du får fina gåvobevis direkt via e-post att ge bort i present.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-692 25 04.