Gåvoshop

School-in-a-box 2 224 kr

st fördelat på gåvobevis.  
School-in-a-box

En av de viktigaste insatserna för barn i katastrofområden är att få igång skolundervisningen. Att skapa trygghet och rutiner i en kaotisk tillvaro är avgörande för barn som varit med om hemska upplevelser.

UNICEFs school-in-a-box innehåller allt material som behövs för att en lärare ska kunna undervisa upp till 40 barn. Boxen innehåller pennor, suddgummin, kritor, saxar, skrivböcker och till och med en solcellsdriven radio. Lockets insida fungerar som en svart tavla att skriva på.

Paketen i vår gåvoshop är exempel på produkter som UNICEF levererar just nu för att stödja världens mest utsatta barn. När du köper ett paket i gåvoshopen ger du en gåva till UNICEF och hjälper till att finansiera vårt arbete i över 190 länder.

Starta skola på en kvart

School-in-a-box gör det möjligt att starta en enkel skola på en kvart, var som helst. Barn i katastrofer kan då snabbt få undervisning igen, och en chans att få lugn och en vardag när tillvaron kollapsat. Det kan vara den bästa medicinen för barn som varit med om hemska upplevelser. En enda låda räcker till att undervisa 40 barn.

Present till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.