Insamlingsbild

The Winter Ride Adventure - för varenda unge

Insamlingen är avslutad och det går inte längre att ge pengar till den.

22 500 kr
insamlat
En insamling startad av Linda Tufvesson

UNICEF arbetar för att alla barn i hela världen ska få sina rättigheter tillgodosedda. Genom att ge en gåva till den här insamlingen är du med och förändrar barns liv.

Själv har jag i många år drömt om att någon gång testa min kropps förmåga, var min fysiska och mentala gräns går. För mig är denna cykling, förutom ett försök att ge fler barn en bättre framtid, också ett sätt att göra detta. Att under tuffa förhållanden, med bara åtta timmars dagsljus och nordisk vinterkyla, cykla närmare 70 mil i ett sträck kommer att vara en riktig utmaning. Starten för cyklingen går i Bjärred klockan 04:00 den 25/12 och slutar i Falun den 26/12. Följ uppladdningen och hela mitt äventyr på Facebook och Instagram (linda_tufvesson), och skänk samtidigt en tanke till de barn som har det svårt i vår värld. Insamlingen är öppen för möjligheten att skänka pengar både via SMS och bankkort. Tillsammans kämpar vi för varenda unge!

Här är alla 210 som givit till insamlingen

Hjälp barn i katastrofer

Just nu pågår många katastrofer runt om i världen. UNICEF finns på plats och kämpar för barnen som drabbas av natur­katastrofer, hunger och konflikt. Men mer hjälp behövs.

Ge en gåva nu

Stöd insamlingen

Ge pengar