01-humorgalan_beskuren-575x376.jpg

Renée Nyberg och Morgan

Alling leder Humorgalan

Renée Nyberg och Morgan Alling leder Humorgalan – för varenda unge i TV4 den 2 maj. Under en stjärnspäckad galakväll blandas framträdanden från bland andra Laleh och Miriam Bryant, med humor av David Batra och Patrik Larsson och starka reportage från UNICEFs arbete runt om i världen.

Skribent |

Publicerad |

2016 04 12

Uppdaterad |

2016 04 12

Renée Nyberg och Morgan Alling leder Humorgalan

Foto: Andreas Lundberg TV4.

- Jag är hedrad över att få vara en liten del av UNICEFs kamp för varenda unge och jag ser fram emot att leda galan ihop med Morgan. Jag tror att vi kommer att komplettera varandra bra. Jag är humor och han är gala, säger Renée Nyberg.

Den 2 maj klockan 20.00 direktsänds den fjortonde upplagan av Humorgalan – för varenda unge från Grand Hotel i Stockholm. Programledare är Renée Nyberg och Morgan Alling .

Det blir en stjärnspäckad kväll med uppträdanden av Laleh , Molly Sandén , Frans , Miriam Bryant och Eva Dahlgren, som alla vill vara med i kampen för varenda unge. Humorsketcherna är skrivna av  David Batra  och  Patrik Larsson.  Medverkar gör bland andra  Peter Magnusson  och Shima Niavarani och dessutom några mer oväntade inhopp såsom  Leif Mannerström  och  Ebba von Sydow .

Under galan visas reportage om UNICEFs arbete runt om i världen. Skådespelaren Mikael Persbrandt reser till katastrofdrabbade Nepal tillsammans med sonen Igor . Journalisten och programledaren Tilde de Paula Eby besöker Serbien där hon möter Delvan , som är på flykt med sin familj.

Årets tv-personlighet Mia Parnevik och hennes dotter Penny reser till Mauretanien i Afrika. Dessutom besöker världsföräldern Rebecca Sonebäck  Malawi. Ishockeylegendaren Börje Salming besökte Mocambique förra året och följer nu upp sin resa på galan.

Humorgalan - för varenda unge är ett samarbete mellan TV4 och UNICEF. Målet är att inspirera så många som möjligt att bli Världsföräldrar och därmed hjälpa barn i utsatta situationer runt om i världen. Humorgalan direktsänds från Grand Hôtel måndag den 2 maj klockan 20.00 i TV4.

Kopiera länk

Relaterade artiklar

_P6A4720.jpg
En kväll för alla barn

UNICEFs årliga insamlingskväll – En kväll för alla barn gick av stapeln igår tisdag, 30 maj, på TV4. Det var en magisk kväll som bidrog till att vi nu är sammanlagt över 280 000 Världsföräldrar. Ett stort tack till alla er som gör skillnad för barn – varje dag!

230508_UNIF1420.jpg
En kväll för alla barn

Den 30 maj, kl 20.00, sänds UNICEFs årliga insamlingskväll i TV4 som i år heter “En kväll för alla barn”. Lotta Engberg och Amie Bramme Sey leder oss genom den direktsända livesändningen som varvas med uppträdanden, livemusik, underhållning och gripande berättelser från barn runt om i världen.

unicef-vvk-resultatbild-1200x630-1.jpg

UNICEFs TV-gala Världens viktigaste kväll var full av starka reportage, rörande framträdanden och roliga humorinslag. Men viktigast av allt var att 8 380 personer anmälde sig till att bli Världsföräldrar under kvällen.