MG_0352-Får-ej-användas-utan-avstämning-med-press-575x371.jpg

Nu kör

vi!

Ikväll är det dags för årets viktigaste tv-program. Klockan 20.00 i TV4 sänder vi Världens kväll - för alla barn. Det blir en helkväll som blandar allvar med storslagen underhållning. Hoppas du hänger med!

Skribent |

Publicerad |

2017 05 01

Uppdaterad |

2017 05 01

Nu kör vi!

https://www.youtube.com/watch?v=dpRKaQRaSyw

Varje minut räknas. Det är ledorden bakom Världens kväll – för alla barn. David Hellenius och Renée Nyberg är årets programledare och gästas bland annat av Ola Rosling och Marcus Oscarsson som förklarar och ger sin syn på världsläget och utrikeskorrespondenten Samir Abu Eid är med på länk.

Några våra största svenska artister och humorstjärnor medverkar för att sluta upp i kampen för alla barn. Det blir uppträdanden med duetter och låttolkningar av Loreen, Ebbot, Helen Sjöholm, Peter Jöback, Lisa Nilsson, Nano, Linnea Henriksson, Per Gessle, Mauro Scocco och Plura. Humorstjärnorna Mia Skäringer, Johan Rheborg och Henrik Dorsin låter publiken möta ”Tabita”, ”Fredde” och ”Ove”.

https://www.youtube.com/watch?v=4Z8rBdaPEig

Ikväll får du också följa med Världsföräldrarna Jenny och Niklas Strömstedt när de reser till Malawi och träffar barn som lider av undernäring på grund av matbristen som råder i södra och östra Afrika. Miriam Bryant och hennes syster Elisa Bryant reser till Haiti och möter barn som förlorade allt i orkanen Matthew som drog in över landet i höstas. Pernilla Wahlgren och Bianca Wahlgren Ingrosso besöker ett flyktingläger i Libanon där de träffar barn som tvingats fly från kriget i Syrien och Renée Nyberg reser till Kenya där många barn har drabbats hårt av hungerkatastrofen.

Världens kväll - för alla barn sänds ikväll i  TV4 och TV4 play klockan 20.00. 

MG_0352-Får-ej-användas-utan-avstämning-med-press-575x371.jpg
Följ med Jenny och Niklas Strömstedt på deras resa till Malawi.Foto: John Rosenlund

Följ med Jenny och Niklas Strömstedt på deras resa till Malawi. Foto: John Rosenlund

Vill du vara med och rädda barns liv redan nu? Bli Världsförälder här. 

Kopiera länk

Relaterade artiklar

_P6A4720.jpg
En kväll för alla barn

UNICEFs årliga insamlingskväll – En kväll för alla barn gick av stapeln igår tisdag, 30 maj, på TV4. Det var en magisk kväll som bidrog till att vi nu är sammanlagt över 280 000 Världsföräldrar. Ett stort tack till alla er som gör skillnad för barn – varje dag!

230508_UNIF1420.jpg
En kväll för alla barn

Den 30 maj, kl 20.00, sänds UNICEFs årliga insamlingskväll i TV4 som i år heter “En kväll för alla barn”. Lotta Engberg och Amie Bramme Sey leder oss genom den direktsända livesändningen som varvas med uppträdanden, livemusik, underhållning och gripande berättelser från barn runt om i världen.

unicef-vvk-resultatbild-1200x630-1.jpg

UNICEFs TV-gala Världens viktigaste kväll var full av starka reportage, rörande framträdanden och roliga humorinslag. Men viktigast av allt var att 8 380 personer anmälde sig till att bli Världsföräldrar under kvällen.