Gåvoshop

Poliovaccin 117 kr för 60 doser

paket à 60 doser fördelat på gåvobevis.  
Poliovaccin

På grund av corona­pandemin har rutin­vaccina­tioner störts i många länder, och miljon­tals barn inte fått det viktiga vaccin de behöver för att skyddas mot bland annat polio. Världen riskerar nu nya utbrott som måste förhindras genom stora satsningar på vaccinationer.

Det enda sättet att stoppa polio är att se till att alla barn i hela världen får vaccin. För att ett barn ska få ett fullgott skydd krävs tre doser. När du ger poliovaccin som gåva bidrar du till kampen för en poliofri värld.

Paketen i vår gåvoshop är exempel på produkter som UNICEF levererar just nu för att stödja världens mest utsatta barn. När du köper ett paket i gåvoshopen ger du en gåva till UNICEF och hjälper till att finansiera vårt arbete i över 190 länder.

Vi kämpar för att vaccinera alla barn

En flicka får vaccin mot polio i Non Hai, Laos, under en kampanj för att skydda utsatta barn under fem år mot den farliga sjukdomen. Enda sättet att stoppa polio är att se till att alla barn får vaccin.

Presenter till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv!

Läs våra vanliga frågor och svar här. Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.