Gå till innehållet

Hjälp barnen i Libanon

Explosionerna i Beirut har slagit hårt mot barnen i Libanon. Barn har dött, skadats och förlorat sina hem och familje­medlemmar. Antalet fall av covid -19 ökar. Din gåva behövs nu.

Kata­strofen kunde inte ha kommit vid ett sämre till­­fälle då Libanon redan är hårt drabbat av ekonomisk kris och corona­pandemin. Läget för barnen är akut.

UNICEF arbetar dygnet runt för att hjälpa de barn och familjer som drabbats, både när det gäller akuta behov och på lång sikt.

Vi levererar bland annat rent vatten och hygien­produkter, och ser till att de barn som drabbats får psyko­socialt stöd, mat, tak över huvudet och hjälp att åter­förenas med sina familjer. Vi stöttar också åter­upp­bygg­naden av sjukhus och skolor som skadats eller förstörts.

Behoven är enorma, din gåva behövs nu.

kr

Kostnadsexempel: 436 kronor räcker till två katastrof­paket med filtar, vatten­renings­tabletter, vätske­ersätt­ning och nöt­kräm mot under­näring. 572 kronor räcker till fyra hygien­paket med hinkar, tvålar och vatten­renings­tabletter, som hjälper familjer att skydda sig mot corona­viruset.

Betala med

  • När du går vidare kommer du till en säker betalsida för kreditkort.

  • När du går vidare kommer du till din internetbank, via en säker anslutning.

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du i vår integritetspolicy.