Gåvoshop

Nödpaket 332 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Nödpaket

Miljontals barn världen över har drabbats hårt av coronapandemin. I många länder är vården fortfarande överbelastad och många barn går miste om skydd mot andra sjukdomar. Nödpaketet innehåller livsviktigt vaccin mot de farliga sjukdomarna polio och mässling och en filt som skyddar mot vinterns kyla. Vatten­renings­tabletter förhindrar vatten­burna sjuk­domar, och vätske­ersättning räddar barn från uttorkning.

Genom att köpa UNICEFs Nödpaket kan du hjälpa barn världen över som har drabbats hårt av coronapandemin. Du ser till att fler barn som är i nöd får livräddande skydd och värme.

Nödpaketet innehåller:
- 48 doser poliovaccin
- 28 doser mässlingsvaccin
- 100 vattenreningstabletter
- 50 påsar vätskeersättning
- 1 värmande filt

Produkterna i paketet är exempel. De kan ersättas med en annan, som det just då finns ett större behov av. UNICEF ser alltid till att din gåva används på allra bästa sätt för att hjälpa de barn som behöver det mest just nu.

Livsviktigt skydd mot farliga sjukdomar

Donatel, ett år, ler efter att ha fått sitt grund­läggande vaccin levererat av UNICEF i Uganda. Pappa Herbert tvekade inte att ta sin dotter till hälso­centret för att hon skulle få sin rutin­mässiga vaccination, trots att stora delar av landet är ned­stängda på grund av covid-19. ”Jag är ansvarig för min dotters hälsa. Jag vet att vaccin stärker hennes immun­försvar och skyddar henne mot andra farliga sjukdomar”, säger Herbert.

Vi kämpar varje dag, världen över, för att ge alla barn grundläggande skydd mot livshotande sjukdomar.

Present till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv.

Vill du ge en gåva till barnen i Ukraina, klicka här.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.