Gåvoshop

Så funkar det

Varje dag dör 15 000 barn av sådant som går att förhindra om man bara har tillräckliga resurser. Genom att handla våra fältprodukter hjälper du barn över hela världen att överleva och utvecklas.

1 Köp fältprodukter som räddar barns liv

Köp fältprodukter som räddar och förändrar barns liv. Välj mellan allt från myggnät till en jeep.

När du handlar gör du en konkret insats för att hjälpa barn över hela världen att överleva och utvecklas. Som att skydda mot malaria eller hjälpa barn återhämta sig från undernäring.

2 Du får gåvobevis att ge bort i present

Som tack för din gåva får du ett fint gåvobevis att ge bort per fältprodukt. I gåvobeviset finns information om fältprodukten samt din personliga hälsning.

Vi skickar gåvobeviset direkt via e-post, eller tryckt med Posten (tryckt kort kostar 20 kronor). Vi trycker korten på måndagar 06.00. Korten levereras med A-post, antingen till dig själv eller direkt till den mottagare du väljer.

Du får välja mellan flera vackra illustrationer från svenska formgivare.

3 Vi levererar fältprodukterna dit de behövs mest

Vi skickar fältprodukterna över hela världen till de barn som för tillfället behöver dem mest.

UNICEF är världsledande när det gäller att leverera förnödenheter. Från vårt katastroflager i Köpenhamn, stort som tre fotbollsplaner, koordineras och skickas varje år cirka 10 000 laster med förnödenheter. Vi har även tre mindre lager i Dubai, Panama och Shanghai, och köper en del produkter lokalt, för att stödja lokala ekonomier, reducera transporttider och kostnader.