Gåvoshop

Barn på flykt-paket 315 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Barn på flykt-paket

Idag befinner sig över 36 miljoner barn på flykt i världen. När människor tvingas fly måste de ofta lämna allt de har bakom sig och barnen är som alltid mest utsatta.

Genom att köpa ett Barn på flykt-paket kan du hjälpa barn som är på flykt och far illa. Du ser till att barn får fullgott skydd mot de farliga sjukdomarna polio och mässling. Vätskeersättning kan rädda ett barn från uttorkning och nötkräm och högenergikex hjälper undernärda barn att bli friska igen. Filtar ger skydd under kalla nätter, och en nalle skapar trygghet.

Paketet innehåller:
- 10 påsar näringsrik nötkräm
- 10 paket högenergikex mot undernäring
- 33 påsar vätskeersättning mot uttorkning
- 10 doser mässlingsvaccin
- 15 doser poliovaccin
- 2 värmande filtar
- 1 ryggsäck

Paketen i vår gåvoshop är exempel på produkter som UNICEF levererar just nu för att stödja världens mest utsatta barn. När du köper ett paket i gåvoshopen ger du en gåva till UNICEF och hjälper till att finansiera vårt arbete i över 190 länder.

Värme till barn på flykt

Hala, tre månader, sitter i sin storasysters famn på en hög med filtar från UNICEF, i ett flyktingläger utanför Aleppo i Syrien. Systrarnas mamma berättar: "När vi flydde var jag så orolig för Hala. Särskilt när jag hörde att en bebis dött för att det var så kallt i lägret."

UNICEF finns på plats i Syrien och i andra katastrofer världen över. Vi levererar filtar, varma kläder och annat för att skydda barn som Hala under vinterns kalla månader.

Present till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.