Gåvoshop

Födelsedagspaket 276 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Födelsedagspaket

Uppmärksamma någon som fyller år med ett födelsedagspaket som hjälper barn i katastrofer. Vaccin och myggnät skyddar mot farliga sjukdomar, näringsrik nötkräm kan rädda ett undernärt barns liv, vätskeersättning räddar barn från uttorkning och vattenreningstabletter renar smutsigt vatten och ger fler barn rent vatten att dricka.

Genom att köpa födelsedagspaketet ger du fler barn i katastrofer en möjlighet att hålla sig friska. En födelsedagspresent som på riktigt räddar barns liv.

Födelsedagspaketet innehåller:
- 27 påsar nötkräm
- 12 doser poliovaccin
- 8 doser mässlingsvaccin
- 1 myggnät
- 70 påsar vätskeersättning
- 450 vattenreningstabletter (som kan rena upp till 9 000 liter vatten)

Produkterna i paketet är exempel. De kan ersättas med en annan, som det just då finns ett större behov av. UNICEF ser alltid till att din gåva används på allra bästa sätt för att hjälpa de barn som behöver det mest just nu.

Näringsrik nötkräm räddar barns liv

Ett litet barn matas med nötkräm vid ett sjukhus i Kano, Nigeria. Här finns ett center där barn behandlas mot akut undernäring. I området finns ett nätverk av frivilliga som stöds av UNICEF. De frivilliga får utbildning och håller därefter i kurser inom näring vid olika center och i samhällen. De undersöker barn för undernäring och ser till att de som behöver kommer till sjukhuset.

Undernäring är en direkt eller underliggande orsak till 45 procent av alla dödsfall hos barn under fem år. UNICEF är därför på plats i de länder i världen där det råder allvarlig hungerkris och kämpar för att rädda barns liv.

Present till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp en gåva som förändrar barns liv.

Vill du ge en gåva till barnen i Ukraina, klicka här.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.