Gåvoshop

Födelsedagspaket 262 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Födelsedagspaket

Uppmärksamma någon som fyller år med ett födelsedagspaket som hjälper barn i katastrofer. Vaccin och myggnät skyddar mot farliga sjukdomar, näringsrik nötkräm kan rädda ett undernärt barns liv, vätskeersättning räddar barn från uttorkning och vattenreningstabletter renar smutsigt vatten och ger fler barn rent vatten att dricka.

Genom att köpa födelsedagspaketet ger du fler barn i katastrofer en möjlighet att hålla sig friska. En födelsedagspresent som på riktigt räddar barns liv.

Födelsedagspaketet innehåller:
- 27 påsar nötkräm
- 12 doser poliovaccin
- 8 doser mässlingsvaccin
- 1 myggnät
- 70 påsar vätskeersättning
- 450 vattenreningstabletter (som kan rena upp till 9 000 liter vatten)

Näringsrik nötkräm räddar barns liv

Ett litet barn matas med nötkräm vid ett sjukhus i Kano, Nigeria. Här finns ett center där barn behandlas mot akut undernäring. I området finns ett nätverk av frivilliga som stöds av UNICEF. De frivilliga får utbildning och håller därefter i kurser inom näring vid olika center och i samhällen. De undersöker barn för undernäring och ser till att de som behöver kommer till sjukhuset.

Nigeria är ett av de länder i världen som just nu genomlider en allvarlig hungerkris, men UNICEF finns på plats och kämpar för att rädda barns liv.

Presenter som räddar barns liv

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.