Default hero image

Skribent |

Publicerad |

2011 04 26

Uppdaterad |

2011 04 26

Pampers släpper iPad graviditets-app och ger ett stelkrampsvaccin till UNICEF för varje nedladdad app

Hello Baby iPad graviditets-app

Nu lanserar Pampers graviditetsappen Hello Baby i Sverige och skänker ett stelkrampsvaccin till UNICEF för varje nedladdning.

Du har säkert redan läst och hört en massa om hur din bebis utvecklas i magen. Nu ger Pampers dig möjligheten att uppleva bebisens utveckling på ett helt nytt sätt – med simulerade bilder i faktisk storlek, direkt på din iPad. Skriv in beräknat födelsedatum för att följa de vanliga stegen av ett barns utveckling i magen, vecka för vecka, och lära dig mer om ditt barns viktiga framsteg. Håll din iPad framför magen för att visa detaljrika bilder som simulerar ditt barns tillväxt. Hello Baby är ett helt nytt sätt för resten av familjen att följa och uppleva det som händer i din mage.

Se en film om Hello Baby:

Saker du kan göra med Hello Baby:

1. Se hur ditt barn utvecklas under graviditeten. Se närbilder på små fötter och små händer och lyssna på hur ett barns hjärtljud kan låta. Dubbelpeka på bebisen för att växla mellan storleksvisning och tidslinjevisning.

2. Njut av att se bebisens utveckling i en 360° vy under tre spännande veckor av graviditeten, vecka 6, 12 och 24.

3. Skriv in personliga detaljer såsom ditt barns beräknade födelsedatum, namn, storlek och vikt.

4. Använd Wombalizern för att spela in din röst och höra hur den kan låta för bebisen i magen.

5. Dela med dig av de vanliga stegen i bebisens utveckling i magen vecka för vecka på Facebook eller via e-post.

Kopiera länk

Relaterade artiklar

ig-fb-unicef_wp_43911 copy.png
Elfenbenskusten

I Elfenbenskusten går 1,5 miljoner barn och unga inte i skolan. Majoriteten är flickor. Ett nytt UNICEF-projekt som finansieras av Svenska Postkodlotteriet kommer nu ge flickor som slutat i skolan en andra chans. I projektet får 1 000 flickor möjlighet att uppfylla sina drömmar genom innovativa yrkesutbildningar som fokuserar på framtidsyrken.

efva-dont-judge-scaled.jpg
Sverige

Det var först när sonen frågade varför det stod not for sale i en silverring som allt föll på plats. Det lika starka som självklara budskapet om att ingen är till salu, inringat av taggtråd, blev symbolen i den smyckeskollektion Efva Attling sedan tog fram till förmån för UNICEF för att stödja arbetet mot våld och exploatering av barn. 

un0619564-scaled-e1649169046998.jpg
Ukraina

UNICEF levererar dagligen akuthjälp till Ukraina och hjälper barn och familjer på flykt från kriget. Svenska företags bidrag till insatserna i Ukraina är rekordstort. Över 1 400 företag har genom gåvor och initiativ samlat in flera hundra miljoner till UNICEFs arbete för barnen.