Gå till innehållet

Wackes driver Unicefbutiken

Wackes

Sedan 2013 har Wackes hand om UNICEFs webbutik unicefbutiken.se, där 20 procent av försäljningsintäkterna går till UNICEFs långsiktiga arbete för barn runt om i världen.

UNICEF Sveriges ambassadör Eva Röse iklädd en huvtröja från Unicefbutiken.

Hos unicefbutiken.se säljs många olika UNICEF-produkter och presenter till förmån för UNICEFs arbete för barns rättigheter. Med produkterna, som ofta bär UNICEFs logotyp, kan den som handlar visa sitt stöd för UNICEFs arbete och samtidigt hjälpa till att sprida budskapet om barns rättigheter.

Bland produkterna finns till exempel våra omtyckta tygväskor och huvtröjor, liksom den handmålade julkulan i glas, ett populärt samlarobjekt och bästsäljare inför julen i Unicefbutiken. Varje år illustrerar en känd konstnär motivet till julkulan. Till exempel har formgivare som Stig Lindberg, Rune Andréasson, Ilon Wikland, Lisa Larson, Per Åhlin och Lotta Kühlhorn bidragit med motiv.

Wackes sköter Unicefbutiken pro bono som en del av företagets CSR-arbete, och de ansvarar för att produkterna produceras i enlighet med UNICEFs stadgar. 20 procent av försäljningsintäkterna går till UNICEFs långsiktiga arbete för barn runt om i världen.

Vill du veta mer?

Besök unicefbutiken.se eller läs mer i vår blogg. Alla inlägg hittar du här.

Har du frågor om Unicefbutiken, kontakta Wackes på kundservice@unicefbutiken.se.