Gåvoshop

Världens bästa lärare-paket 593 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Din gåva dubblas Världens bästa lärare-paket

Lärare är hjältar. Det är de som påverkar och engagerar elever och är med och förändrar världen. Ge ett Världens bästa lärare-paket till en lärare som just du vill uppmärksamma.

Miljontals barn världen över har fått sin skolgång avbruten, till följd av coronapandemin. Att ge barn grundutbildning är en av de viktigaste insatserna för att ett land ska utvecklas. Därför kämpar UNICEF över hela världen för att alla barn ska få gå i skolan.

Under december är det här paketet öronmärkt till UNICEFs arbete med utbildning och din gåva dubbleras dessutom av Akelius Foundation.

Världens bästa lärare-paketet innehåller 50 skrivböcker och 50 blyertspennor.

Paketen i vår gåvoshop är exempel på produkter som UNICEF levererar just nu för att stödja världens mest utsatta barn. När du köper ett paket i gåvoshopen ger du en gåva till UNICEF och hjälper till att finansiera vårt arbete i över 190 länder.

Ge en gåva till barns utbildning – få en konstbok

I samband med årets julkampanj har du möjlighet att få hem konstboken ”Learning English by art” som gåva. Konstboken erbjuder ett kreativt sätt för nybörjare att lära sig engelska medan man samtidigt studerar konstvärldens mästerverk.

För att kunna få boken krävs det att din gåva uppfyller följande krav:
– Din gåva måste uppgå till minst 1000 kronor vid samma gåvotillfälle.
– Din gåva måste vara öronmärkt till utbildning. I gåvoshopen är alla öronmärkta paket markerade med en dubbleringssymbol.
– Din gåva måste ha getts mellan den 1-31 december 2023.

Konstboken är en gåva från, och framtagen av, Akelius Foundation.

Om din gåva uppfyller kraven kommer vi kontakta dig i mitten av januari för att ge dig mer information. Boken kommer sedan skickas ut av Akelius Foundations distributör senare samma månad.

Julklappar till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i julklapp. Köp en julklapp som förändrar barns liv!

Under december dubbleras alla gåvor till utbildning av Akelius Foundation.
Aktuella paket är märkta med dubbleringssymbol.

Läs våra vanliga frågor och svar här. Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.