Gåvoshop

Mässlingsvaccin 150 kr för 30 doser

paket à 30 doser fördelat på gåvobevis.  
Mässlingsvaccin

Varje dag dör barn i mässling. Mässlingsvaccin räddar liv och är det enda sättet att helt skydda barn mot sjukdomen, UNICEF är världens största inköpare av mässlingsvaccin. Två doser vaccin behövs för att få fullgott skydd.

Vi finns på plats överallt där barn måste skyddas mot farliga sjukdomar och distribuerar vaccin. Vi tar oss fram till fots, på cyklar, motorcyklar, hästar, åsnor eller kameler för att nå alla barn i varje liten by.

Paketen i vår gåvoshop är exempel på produkter som UNICEF levererar just nu för att stödja världens mest utsatta barn. När du köper ett paket i gåvoshopen ger du en gåva till UNICEF och hjälper till att finansiera vårt arbete i över 190 länder.

Mässling, en dödlig sjukdom

En liten flicka håller upp sitt finger som markerats med färg, för att visa att hon vaccinerats mot mässling, i Gorkha-distriktet i Nepal. Mässling är en mycket smittsam och farlig sjukdom som kan orsaka svåra men och dödsfall bland barn.

Tack vare att allt fler barn vaccineras mot mässling har antalet dödsfall i sjukdomen minskat kraftigt och det finns gott hopp om att kunna utrota sjukdomen.

Julklappar till någon som har allt, eller ingenting

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i julklapp. Köp en julklapp som förändrar barns liv!

Under december dubbleras alla gåvor till utbildning av Akelius Foundation.
Aktuella paket är märkta med dubbleringssymbol.

Läs våra vanliga frågor och svar här. Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.