Gå till innehållet

Skriv historia med UNICEF i kampen mot covid-19

Som världens största vaccinleverantör har UNICEF fått det historiska uppdraget att förse världen med vaccin mot covid-19. Innan året är slut ska vi leverera två miljarder doser världen över. Men vi behöver ert stöd. Tillsammans kan vi få ett slut på pandemin.

Pandemiläget i Sverige ljusnar, men i många andra länder fortsätter covid-19 att spridas i en alarmerande hastighet. Konsekvenserna för barnen är förödande. Det finns bara ett sätt att stoppa pandemin och följderna för barnen – att nå ut med vaccin till alla.

Det stora uppdraget har UNICEF fått, men vi behöver din och ditt företags hjälp för att lyckas.

Ert stöd behövs nu

Många i Sverige har fått sin andra spruta. Nu är det dags för en till, den till världen. Var med och vaccinera världen mot covid-19!

Med er gåva är ni med och skriver historia, och säkrar en mer rättvis fördelning av vaccinet. Er donation kommer bidra till att:

  • vaccin mot covid-19 når fram till avlägsna platser världen över
  • vaccinet förvaras säkert hela vägen från producent fram till sticket i armen
  • hälsoarbetare skyddas och får utbildning i hur de kan vaccinera sina samhällen

UNICEF har årtionden av erfarenhet när det gäller att leverera vaccin världen över. Den globala samordnings­mekanismen för produktion och rättvis fördelning av vacciner, tester och mediciner mot covid-19 (ACT-A) har därför utsett UNICEF att vara den ledande globala distribu­tören inom vaccin­samarbetet Covax. Det är den snabbaste och största insatsen för distri­bution av vaccin som någonsin gjorts, och målet är att inget land ska hamna utanför.

kr

Kostnadsexempel: 50 000 kronor räcker för att se till att 1 562 personer vaccineras med två doser. Priset inkluderar upphandling, transport, förvaring, utbildning av vårdpersonal, sprutor, skyddsutrustning, intyg och avfallshantering.

Företagsuppgifter

Fakturauppgifter

Dessa uppgifter visas på kvittot eller fakturan.

Eventuella uppgifter som behövs på fakturan för er fakturahantering.

Kontaktperson

Betala med

  • När du går vidare kommer du till en säker betalsida.

  • Fakturan skickas till angiven adress.

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du i vår integritetspolicy.