UNICEFFrågor och svar
Varför har jag fått en enkät från UNICEF?

Varför har jag fått en enkät från UNICEF?

Har du fått en enkät från oss? Då är allt i sin ordning. Här kan du läsa om de givarundersökningar vi genomför.

Vi på UNICEF arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. För att kunna utveckla oss på bästa sätt är det viktigt att vi stämmer av med dig, övriga givare samt andra supporters hur ni upplever, tycker och tänker om vår verksamhet.

Tryggt och säkert För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du besvarar en enkät, och att du vet om att den är just från oss. Vi samarbetar med MarketDirection vid genomförandet av enkäter. Avsändaren är unicef@surveygenerator.com.

Undersökningen är anonym, och dina svar redovisas endast i gruppform. Genom att du svarar ger du ditt samtycke till vår behandling av dina personuppgifter som beskrivs i inbjudan till undersökningen och i vår personuppgiftspolicy. De enkäter som skickas ut är riktade personligt till den som får den. Det är självklart frivilligt att delta. Och det går alltid att avregistrera sig från framtida kundenkäter i den enskilda enkätinbjudan.

Har du ytterligare frågor om enkäterna får du gärna höra av dig till oss på unicef@unicef.se eller maila till MarketDirection – vid tekniska frågor info@marketdirection.se eller vid frågor kopplade till personuppgiftshantering gdpr@marketdirection.se