Flygbolaget easyJet uppmanar passagerare att stödja UNICEF

Flygbolaget easyJet är det senaste tillskottet inom projekt "Change for good" där flera flygbolag runt om i världen uppmanar sina passagerare att skänka pengar till UNICEFs verksamhet för barns rättigheter.

Samarbetet som lanserades i juli 2012 kommer att synas genom easyJets europeiska flygnätverk som når ut till 55 miljoner passagerare på 600 rutter i 30 länder. Projektet, som ingår i Change for Good, innebär att easyJet uppmanar sina passagerare att skänka pengar till UNICEFs verksamhet för att stärka barns rättigheter.

Change for Good är ett globalt initiativ av UNICEF som drivs i samarbete med ledande flygbolag över hela världen. Dessa flygbolag inkluderar: American Airlines, Quantas och Cathay Pacific samt easyJet i Storbritannien. Hittills har Change for Good globalt samlat in totalt 53 miljoner pund till arbetet med att hjälpa utsatta barn.

– Vi är stolta över att stödja UNICEF - en av de mest välrespekterade barnrättsorganisationerna i världen. Alla anställda på easyJet tror starkt på initiativet och vi vill tacka våra passagerare på förhand för deras stöd, säger Carolyn McCall.

Vi är säkra på att många av våra passagerare kommer att ställa sig bakom detta initiativ och bidra med pengar till UNICEFs arbete.”

Carolyn McCall VD easyJet