Gåvoshop

Julpaket - Vinter 346 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Julpaket - Vinter

När barn och familjer tvingas fly från sina hem kan många sakna de varma filtar och förnödenheter som behövs för att klara den kalla vintern. I Ukraina har miljontals barn tvingats lämna sina hem och sin trygghet.

Genom att köpa ett vinterpaket i julklapp ser du till att barn på flykt, och andra utsatta barn, får varma filtar, en nalle och andra nödvändiga produkter för att överleva vintern.

Paketet innehåller:
– 2 filtar
– 20 högenergikex
– 1 nalle för trygghet
– 2 ryggsäckar
– 50 påsar vätskeersättning
– 5 förpackningar värktabletter

Skänk barn på flykt värme i vinter

Eliza, åtta år är ett av alla de barn som tvingats fly undan kriget I Ukraina. Hon har tillsammans med sin mamma tagit sig över gränsen och sökt tillfälligt skydd I Polen.

Att lämna allt bakom sig och tvingas på flykt är en verklighet som miljontals människor i världen befinner sig i. I vinter, när kylan biter, blir situationen för barnen ännu svårare. UNICEFS vinterpaket innehåller därför värme och trygghet; såsom filtar, gosedjur och vätskeersättning.

Julklappar och julgåvor som gör skillnad

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får fina gåvobevis att ge bort i present. Köp julklappar som ger alla barn en god fortsättning.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla unicef@unicef.se eller ring givarservice på 08-420 02 500.