Gåvoshop

Sommarpaket 99 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Sommarpaket

Sommarpaketet innehåller ett myggnät impregnerat med insektsmedel som skyddar barn mot farliga sjukdomar som malaria, 15 påsar näringsrik nötkräm som räddar barn från undernäring och 540 vattenreningstabletter som renar smutsigt vatten och gör det säkert att dricka.

När du köper sommarpaketet får fler barn skydd mot undernäring, malaria och vattenburna sjukdomar. En perfekt present att ge bort vid sommarens alla tillställningar.

Impregnerade myggnät skyddar mot malaria

Pauline Kouissi Kossia och hennes man ser till att sova tillsammans med sina fyra barn under myggnät. Familjen bor i byn Parhadi i norra Elfenbenskusten.

Malariamyggan sticker oftast på kvällen och under natten och det bästa sättet att skydda barn är att se till att de sover under myggnät. Flest dödsfall i malaria inträffar i Afrika, söder om Sahara, och därför är det oerhört viktigt att vi fortsätter kämpa för att alla barn ska få sova tryggt under myggnät.

Presenter som räddar barns liv

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest. Du får fina gåvobevis att ge bort i present. Välj mellan digitalt eller tryckt gåvokort.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla gavoshopen@unicef.se eller ring givarservice på 08-692 25 04.