Gåvoshop

Barnmorskepaket 17 470 kr

st fördelat på gåvobevis.  
Barnmorskepaket

Gravida kvinnor runt om i världen har inte alltid möjlighet att ta sig till sjukhus för att få den hjälp de behöver. För att kvinnorna ska kunna föda sina barn så säkert som möjligt skickar UNICEF ut mobila team. När du köper ett barnmorskepaket hjälper du UNICEF att ge kvinnor och deras nyfödda barn en så säker start i livet som möjligt.

Barnmorskepaketet innehåller bland annat stetoskop, peanger, saxar, handdukar, rostfria kärl, skalpell, tång, kirurgtråd.

Barnmorskekit bidrar till fler säkra förlossningar

Lydie Akamba ligger bredvid sin nyfödde son på en hälsoklinik i staden Akonolinga i Kamerun. Lydia åkte motorcykel i över en mil för att komma till kliniken. 20 minuter senare föddes sonen. UNICEF sänder barnmorskekit till hälsokliniker för att fler mammor ska få en säker förlossning. Att se till att gravida kvinnor förlöses av en barnmorska med tillgång till rätt utrustning, är ett enkelt sätt att se till att både mammor och barn överlever förlossningen.

Presenter som räddar barns liv

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest. Du får fina gåvobevis att ge bort i present. Välj mellan digitalt eller tryckt gåvokort.

Har du andra frågor eller behöver hjälp?

​Mejla gavoshopen@unicef.se eller ring givarservice på 08-692 25 04.