Gå till innehållet

Hur dubbleras gåvor till UNICEF av Akelius?

För varje gåva som skänks till UNICEF under november och december skänker Akelius Foundation motsvarande. Det betyder att din gåva kommer att dubblas och att vi tillsammans kommer att kunna göra dubbelt så stor insats för barnen.

Gåvor som skänks i november och december Kampanjen gäller gåvor från både företag och privatpersoner som kommer in till UNICEF Sverige mellan 1 november och 31 december 2019.

Det innebär exempelvis att om du köper ett Barn på flyktpaket i gåvoshopen i november eller december så kommer Akelius Foundation donera motsvarande gåva till UNICEF Sverige.

Akelius Foundation öronmärker sin donation Summan som Akelius Foundation ger kommer att gå till vårt arbete för att ge utbildning till barn i katastrofer. Du kan läsa mer om samarbetet mellan Akelius Foundation och UNICEF Sverige här: Akelius Foundation

Hur kan jag vara del av kampanjen?

  • Köp en gåva i vår gåvoshop
  • Swisha en gåva till 90 200 17
  • Ge en gåva via vår hemsida
  • Ge en gåva till vårt plusgiro 90 20 01-7
  • Bli Världsförälder - om du blir Världsförälder under november eller december så kommer ditt månadsbelopp att dubbleras.
  • Höj ditt månadsbelopp för autogiro (obs. ditt nuvarande belopp kommer inte att ingå i kampanjen, däremot kommer ditt utökade belopp att matchas. Alltså ger du i dag 100 kronor och väljer att öka till 300 kronor så kommer 200 kronor av månadsgåvan att räknas in kampanjen och matchas.)
Hur kan företag ta del av kampanjen? Du kan läsa mer om kampanjen här: Din gåva dubblas under november och december