Gå till innehållet

Seminarium med Hanaa Singer

Konflikten i Syrien har i mars pågått i sex år. Med anledning av det bjuder vi in till ett seminarium med Hanaa Singer, UNICEFs chef i Syrien. Du är välkommen att delta.

I mars är det sex år sedan den våldsamma konflikten i Syrien tog sin början. Miljontals barn har fötts i skuggan av kriget och tvingats fly från sina hem. Tusentals barn har dödats, blivit allvarligt skadade och traumatiserade. Inför sexårsdagen av konflikten som uppmärksammas den 15 mars gästas UNICEF Sverige av Hanaa Singer, chef för UNICEF i Syrien. Hon berättar om den svåra situationen för barnen och ger en inblick i det arbete som bedrivs i landet för barnen och deras familjer.

Vi bjuder härmed in dig till ett möte där du får lyssna till hennes erfarenheter och får möjlighet att möta andra representanter för företagen som samarbetar med UNICEF. 

Hur ser situationen för barnen i Syrien ut just nu? Hur når UNICEF fram till de drabbade barnen mitt under brinnande kring? Hur arbetar UNICEF generellt med katastrofer och hur kan företag göra en insats? Några av frågorna som kommer att lyftas under vår förmiddag tillsammans. 

Observera att det finns ett begränsat antal platser, så anmäl dig nedan så hör vi av oss om du får en plats. 

Varmt välkommen!
Véronique Lönnerblad, generalsekreterare
Annika Bränning, chef insamling företag

TID:
Mötet äger rum onsdagen den 15 mars klockan 11-12. Lunch serveras mellan 12 och 13.

PLATS:
Sankt Eriksgatan 46 D, Stockholm

Anmäl ditt intresse att delta senast den 28 februari genom att fylla i dina uppgifter här.  Ange gärna om du vill stanna på lunchen och om du har några särskilda önskemål gällande mat.