Företag / Olika sätt att stödja

Det finns många olika sätt att stödja UNICEF

Det finns många sätt ni som företag kan stödja arbetet för barns rättigheter. Undrar du något läs gärna våra frågor och svar.

Ge en gåva

Skänk en gåva och var med i kampen för alla barns rättigheter. Som tack får ni gåvobevis att ge till kunder, anställda eller partners. Välj mellan tryckta eller digitala kort, skriv en hälsning, ladda upp er logotyp och förhandsgranska. Snabbt och enkelt!

Bli samarbetspartner

Med ett större samarbete kan vi göra så mycket mer för barnen. Ett huvudpartnerskap kännetecknas av att samarbetet är långsiktigt, hållbart och gynnar alla parter. Ett nationellt samarbete bör sträcka sig över tre år och ge vårt arbete minst en miljon kr per år. Ett internationellt samarbete tecknas på minst tre år och garanterar UNICEF intäkter på minst 3,5 miljoner kr per år. IKEA och H&M är idag våra största partners. Kontakta Håkan Ivemark om du vill veta mer.

Bli kampanjpartner

Vill ditt företag vara med i ett sammanhang som engagerar kunder, personal och allmänhet och dessutom göra skillnad för barn? Varje år driver vi tre stora kampanjer: vårkampanjen som avslutas med Humorgalan i TV4, opinionskampanjen under hösten och julkampanjen då vi säljer julklappar i form av fältprodukter. Som företag kan ni göra allt från att sälja en produkt och sprida information till kunder och personal till att bli huvudsponsor eller vara med i en bloggkampanj - möjligheterna är många. Kontakta Anton Nyman om du vill veta mer.

Gå ihop med andra företag och stöd ett projekt

Vi kan erbjuda en unik möjlighet för ett mindre antal företag att tillsammans stödja ett specifikt projekt någonstans i världen. Ni bidrar med pengar och får möjlighet att på nära håll följa projektets utveckling. Läs om Företag för Malawi – ett exempel på hur företag stödjer UNICEFs arbete tillsammans. För mer information kontakta Håkan Ivemark.

Starta ett eget projekt

Ditt företag kan starta ett projekt, till exempel i ett land där ni har tillverkning, eller stödja ett redan befintligt projekt. Ni kan också gå ihop med fler företag och starta ett projekt. Utgångspunkten är alltid barnen och deras behov. Det är våra lokalkontor i det aktuella landet som avgör vilka projekt som är mest angelägna och var vi riktar våra insatser. Har du frågor, kontakta Håkan Ivemark.

Bidra med kompetens

Ditt företag kan bidra till UNICEFs verksamhet genom att skänka tjänster som till exempel juridisk hjälp, IT-lösningar, PR-konsultation med mera. Vid frågor, kontakta Håkan Ivemark.

1847

Ge pengar varje månad

Hjälp barn överallt, varje dag, året runt. Från 100 kr per månad.

Bli Världsförälder

48870

Ge bort något meningsfullt

Köp produkter som räddar barns liv. Få ett gåvobevis att ge bort.

Handla i gåvoshopen