Sprid budskapet

Hjälp varenda unge genom att sprida budskapet

Att hjälpa behöver inte innebära att ge pengar. Att vara med och sprida kampen för varenda unge är ett enkelt och snabbt sätt att bidra. Här följer tips på vad du kan göra för att hjälpa oss sprida information om barns rättigheter och vårt arbete.

Låt Mark ta över Instagram

Just nu är programledaren Jenny Strömstedts telefon i Uganda och jobbar för UNICEF. Sätt din telefon i arbete - låt Mark Levengood eller Eva Röse ta över dina facebook- och Instagram-konton och hjälp oss att rekrytera fler Världsföräldrar.

Hjälp barnen i Syrien – sprid budskapet!

Har du en blogg, sajt eller vill dela innehåll på din facebook, instagram eller twitter. Här hittar du bloggtext, bilder och banners. Tack för att du hjälper oss att sprida budskapet!

Var med i vårt bloggnätverk

Som Bloggare för varenda unge får du, under våra tre årliga kampanjer och vid väl valda tillfällen, ett mejl med tips på hur du kan vara med i kampen för varenda unge.

Dela våra klipp på Youtube

På Youtube har vi samlat klipp från våra reportage, sketcher från Humorgalor, reklamfilmer och annat smått och gott. Titta, kommentera och hjälp oss att sprida klippen! 

Följ oss på Facebook

Gilla oss på Facebook och få nyheter, information om event med mera, direkt i ditt nyhetsflöde. På vår Facebooksida kan du hjälpa oss att sprida kampen för varenda unge genom att "gilla"/dela innehåll och bjuda in dina vänner.

Dela och bädda in våra publikationer

Vi lägger ut alla publikationer på Scribd vilket gör det enkelt för den som vill att dela dem med vänner eller bädda in dem på sin blogg eller sajt. Kika in på Scribd redan nu. 

Lägg till en uppmaning i din e-mail-signatur

Kopiera och klistra in någon av följande uppmaningar i din e-mail-signatur.

Vi tar avstånd från alla former av kränkningar och diskriminering. Vi kan inte styra vem som plockar upp vårt material och ställer oss inte bakom innehåll som bloggare publicerar i övrigt. Vi förutsätter att alla som är med och hjälper oss att sprida ordet delar vår värdegrund om att alla människor har lika värde och samma rättigheter.

1847

Ge pengar varje månad

Hjälp barn överallt, varje dag, året runt. Från 100 kr per månad.

Bli Världsförälder

48870

Ge bort något meningsfullt

Köp produkter som räddar barns liv. Få ett gåvobevis att ge bort.

Handla i gåvoshopen

Följ volontärmobilen