Butiken har flyttat

Även om vi stängt vår egen butik på unicef.se kan du fortsätta handla UNICEFs specifika produkter på unicefbutiken.se. Unicefbutiken drivs av Wackes och all försäljning sker till förmån för UNICEF och kampen för barns rättigheter.

Julkula av Lotta Kühlhorn

UNICEFs unika handmålade julkula i glas är ett samlarobjekt för många och bästsäljare bland de produkter som säljs inför julen i unicefbutiken.se. I år är det Lotta Kühlhorn som bidragit med ett motiv som utgörs av en julbock i rött och rosa. Beställ i unicefbutiken.

UNICEF-kort

UNICEF säljer även kort i samarbete med Pictura hos andra återförsäljare. Du hittar Picturas UNICEF-kort i följande butiker (i den mån de har utrymme i den lokala butiken): Akademibokhandeln, Bokia, Coop Extra, Coop Forum, Coop Konsum, Gallerix,  Ica Maxi, Ica Supermarket,  JB Gruppen (bokhandlarkedja), Plantagen, Pressbyrån, Ugglan (bokhandlarkedja), Åhlens.

Julklappar som räddar barns liv

I gåvoshopen hittar du allt från vaccin och medicin till fotbollar och motorcyklar. Allt du handlar skickas till de barn som behöver dem mest och du får fina gåvobevis att ge bort.

1847

Ge pengar varje månad

Hjälp barn överallt, varje dag, året runt. Från 100 kr per månad.

Bli Världsförälder

48870

Ge bort något meningsfullt

Köp produkter som räddar barns liv. Få ett gåvobevis att ge bort.

Handla i gåvoshopen

Följ volontärmobilen